”Vi ska vara Stockholms mest ledande och moderna måleriföretag”

Delér Måleri är ett familjeföretag med tradition. På nyckelorden kvalitet, inspiration, och kreativitet har vi byggt vår affärsfilosofi i 40 år. Vår eftersträvan är att vara ledande inom dessa områden genom att hela tiden vara aktivt kunskapssökande när det gäller nyheter inom färg, måleri och färginredning.

Vi utför alla i branschen förekommande målningsarbeten till förväntad kvalitet, till en konkurrenskraftig totalkostnad, samt 2 års garanti på utfört arbete. Vår eftersträvan är att leverera målningsarbeten av högsta klass. Våra hantverkare är skickliga och välutbildade målare.

Vi värnar om vår gemensamma miljö genom att ha en kontinuerlig dialog med våra färgleverantörer angående de bästa materialen ur miljösynpunkt. Detta för att erbjuda våra anställda en sund arbetsmiljö samt tillgodose våra kunders miljökrav. Vår huvudleverantör av färg är Alcro.

Vi sorterar allt avfall och ser till att restprodukterna får ett professionellt omhändertagande för att sedan återvinnas på bästa sätt.

 


VD har ordet:
Delér Måleri ska vara Stockholms mest moderna och ledande måleri företag. För att bli det så måste man få alla medarbetar att dra åt samma håll. Det spelar ingen roll om man jobbar på kontoret, verkstaden, receptionen eller som målare, tillsammans ska lyckas. Tillsammans gör vi det här. Våra medarbetare trivs och även fast byggbranschen är otroligt stressig och det är snara tidsplaner så gäller det att hitta glädjen i det vi håller på med. Vi är ett sammansvetsat lag som tillsammans gör en riktigt rolig grej och som alla känner sig delaktiga i.

Idag är vi drygt 80 anställda och jag är stolt över att vara VD för Delér måleri.

 

måleriföretagen

Har du några frågor, kontakta:
Alexander Feldhof, VD
070-553 63 87
alexander@deler.se

 

 

 

Några av våra sammarbetspartners: